#11222 | 2018-05-16 Stockholm, Sweden

Business Analyst: Summer Temps for Regulatory Reporting

Vill du få värdefull erfarenhet från en av storbankerna i en utmanande roll som erbjuder dig fördjupad kunskap inom Capital och Risk management? Ansök redan idag!

Om tjänsten:
Vår kund söker sju personer till Group Function Information and Reporting. Avdelningen ansvarar för kapital- och riskrapportering både internt till de olika affärsområdena samt externt till Finansinspektionen. Idag arbetar cirka 55 medarbetare med att skapa en stark och långsiktig kapital- och riskhantering inom banken. Här får du erfarenhet av att arbeta i en av Sveriges storbanker tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor inom området.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten erbjuder dig fördjupad kunskap inom området kapital- och riskhantering vilket idag är i stort fokus. Rollen innebär främst rapporteringsarbete inom likviditet och kapital men det finns även chans för att jobba med viss effektiviseringsarbete och bidra till att teamen strävar mot operatonal excellece. Rollen innebär även arbete med analyser i den återkommande månadsrapporteringen. Du kommer att arbeta tillsammans med och stödja alla sju rapporteringsteam i kundens Group Function Information and Reporting.

Utvecklingsmöjligheter:
Tjänsten innebär en fot in på en av storbankerna i en utmanande roll som erbjuder dig fördjupad kunskap inom Capital och Risk management. Rollen innebär även möjlighet till arbete med enklare portföljanalyser inom produktionen.

Vi söker dig som:
Är utbildad ingenjör eller ekonom med stark analytisk förmåga. Eftersom du kommer hantera stora mängder data söker vi dig med mycket goda kunskaper i Excel.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Högskoleutbildning som ingenjör eller ekonom
  • Ett års relevant arbetslivserfarenhet, du har förslagsvis arbetat som personlig rådgivare eller med redovisning vid sida av dina studier
  • Goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Mycket god kunskap i det engelska spårket, både muntligt och skriftligt då all kommunikation i tjänsten i stort sett är på engelska


Det är meriterande om du har ett intresse inom kapitaltäckning och är insatt i kapitaltäckningsreglerna. Även erfarenhet av VBA och att du tidigare kommit i kontakt med databaser är meriterande.

Som person är du analytiskt och logiskt lagd och drivs av problemlösning. Samtidigt kan du skapa dig en helhetsbild och dra egna slutsatser. Eftersom tjänsten innebär hög arbetsbelastning med korta deadlines söker vi dig som är van att arbeta effektivt i högt tempo och med höga krav på noggrannhet. Vidare är du en positiv person som ser möjligheter i det du tar dig an och har en stark ambition att utvecklas. Vi ser även att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Start: 2018-05-22
Varaktighet: 2018-08-31
Arbetsort: Stockholm, Sweden
Krav: Minst 5 års professionell IT-arbetslivserfarenhet.
Typ av jobb: Frilansare

Jag är intresserad av detta uppdrag!

Släpp filerna här för att bifoga dem
Ingenting har bifogats.
Uploading: "{{uploadingFile.name}}" Bifogad: "{{candidate.fileName}}"
Could not process "{{uploadErrFile.name}}". Endast följande filformat är tillåtna: ".pdf, .doc, .docx". Spara filen i något av de tillåtna formaten och försök på nytt. File must be below {{uploadErrFile.$errorParam}}
{{uploadErrorMsg}}
Välj dokument
{{$select.selected.commonName}}
Rätta de här fälten och försök sedan skicka dem igen:
  • {{ getValFieldName(field) }}

Du har just skickat in det här formuläret.

Obs! Om vi anser att du är rätt kandidat för detta uppdrag kontaktar vi dig personligen. Vi kommer inte att skicka din CV-information till någon kund utan att först ha pratat med dig.

Om du har frågor om detta uppdrag är du välkommen att kontakta vår sourcing avdelning:

Emir Bijelonja
Sourcing Specialist

E-post
Mobil+46 73 731 95 24