ProData Consult: det ledande konsultföretaget för verksamhets- och IT-konsulter

  • Ett av de största oberoende konsultföretagen i Nordeuropa
  • Det bästa urvalet av uppdrag för verksamhets- och IT-konsulter
  • Attraktiva timersättningar, flexibilitet och transparent prissättning

aktiva kunder236 aktiva kunder // 1 170 konsulter som arbetar för oss

Anmäl dig

ProData Consult är ett av de största oberoende konsultföretagen för verksamhets- och IT-konsulter i Nordeuropa. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har kontor i Sverige, Norge, Nederländerna, Tyskland och Polen. Tack vare vårt stora internationella nätverk av kundföretag kan vi erbjuda våra anslutna konsulter ett brett urval av spännande uppdrag.

Vi är en av de största leverantörerna av företags- och IT-konsulter i Nordeuropa, inom vårt segment. Alla våra konsulter har minst fem års yrkeserfarenhet och specialistkunskap inom den primära kompetens som kunden efterfrågar.

ProData Consult är ett konsultföretag med konkurrenskraftig prissättning, flexibilitet, snabba leveranser, trygghet och säkerhet. Vi har de högsta standarder när det gäller våra konsulters IT-kompetens och vår högsta prioritet är samarbete och personlig service, både när det gäller kunder och konsulter.

Vår mission som konsultföretag är att hjälpa våra kunder med deras verksamhet och IT genom att leverera kompromisslös kvalitet.

Konsultföretaget med de flesta uppdrag för oberoende konsulter

ProData Consult har ett mycket stort utbud av uppdrag för verksamhets- och IT-konsulter. Under 2016 gav vi över 1200 konsulter ett uppdrag och hade mer än 300 aktiva kunder. Vi samarbetar och har ramavtal med de största företagen i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Polen och Nederländerna..

Se tillgängliga uppdrag

Ett växande konsultföretag

ProData Consult har funnits sedan 1994. Företaget grundades av IT-konsulter och ägs nu av en exekutiv grupp av anställda och styrelsemedlemmar. ProData Consult har expanderat stadigt under ett stort antal år och har ett nationellt och internationellt nätverk som hela tiden växer. Vi har enbart positiva ekonomiska resultat och har flera gånger fått den årliga "Gazelle company" -utmärkelsen som utdelas av Børsen magazine till de snabbast växande företagen i Danmark.

År 2015 var ProData-gruppens omsättning ungefär 62 miljoner EUR.

Ett urval av våra kunder

Kunduttalanden

KMD:

Dialogen med ProData Consult är alltid förutseende och långsiktig

Dialogen med ProData Consult är alltid förutseende, långsiktig och effektiv. De är bra på att hitta rätt konsulter och de gör det alltid snabbt.

När jag frågar efter en konsult vet jag att ProData Consult snabbt kommer att hitta en konsult med de kompetenser som jag behöver. Detta bidrar till att jag känner förtroende för vårt samarbete.

ProData Consult är förekommande och står alltid till vårt förfogande när vi behöver dem.


Kim Engelhardt Bjørkquist
projektledare

GN Netcom:

De kvalificerade konsulter som vi behöver med kort varsel

Jag är helt nöjd med vår arbetsrelation med ProData Consult, som kännetecknas av en hög nivå av professionalism. Jag uppskattar verkligen ProData Consult-teamets förmåga att hitta de kvalificerade konsulter som vi behöver med kort varsel, särskilt som behovet kan uppstå nästan från den ena dagen till den andra.

IT-konsulterna från ProData Consult är inte bara skickliga i yrket utan även socialt: de flyter smidigt in i teamet och deltar i dialogen med vårt företag. De har helt klart bidragit till vårt företags framgångar genom att leverera projekt inom deadline och budget – något som vi på vårt företag är väldigt nöjda med.


Kenneth Ullmann
chef
IT eApplications

Santander Consumer Bank (DK):

Snabb tillgång till kvalificerade kompetenser

Med ProData Consult som leverantör av IT-konsulter får vi snabb tillgång till kvalificerade kompetenser och resurser. Det kännetecknande är professionalism och kvalitet, och konsulterna är snabba att anpassa sig till våra uppdrag, förstår sin roll och blir en integrerad del av teamet hos oss.

Med kvalitet och snabbhet har ProData Consult gjort vår utvecklingsavdelning otroligt skalbar och flexibel.


Flemming Kirkskov
IT Director

Nordic Aviation Capital:

Alla tjänster på ett och samma ställe

Nordic Aviation Capital är ett företag i mycket snabb tillväxt, vilket ställer höga krav på företagets strategiska, taktiska och operativa utveckling.

Det har varit en enorm utmaning, att som IT-chef uppfylla de strategiska målen och att upprätthålla en synergi och länk mellan affärsstrategi och tekniskt stöd. På det operativa planet har detta inneburit utmaningar i att hitta rätta IT-resurser och kompetenser som kan lyfta uppdragen tillräckligt snabbt samtidigt som de upprätthåller en högkvalitativ leverans.

Med ProData Consult som leverantör av IT-konsulttjänster, managementtjänster och med deras nearshoring-center i Warszawa, Polen, har jag en fullserviceleverantör, där jag kan få alla tjänster på ett och samma ställe. Att ha ProData som samarbetspartner ger ett stort värde eftersom de erbjuder nya möjligheter och tjänster som jag aldrig hade tänkt på tidigare.

Jag har fått management- och strategisk IT-rådgivning, vilket har lyft IT-organisationen till en helt ny nivå och skapat en stark koppling mellan affärsstrategi och IT-strategi, och säkrar därigenom den nödvändiga styrkan och optimeringen av bolagets driftskostnader och agilitet.

Utöver det har ProDatas konsulttjänster gett mig möjligheten att skala upp genom att använda högt kvalificerade kompetenser. Vidare så har implementeringen av nearshoring med användning av polska konsulter i ProDatas Nearshoring center i Warszawa varit en mycket positiv erfarenhet. Både på grund av konsulternas mycket höga kompetens, men också deras proaktiva strategi och agilitet och inte minst ett attraktivt pris.

Partnerskapet har uppfyllt alla krav som vi hade innan vi började jobba tillsammans – det är helt tillfredsställande. Vi kunde nätt och jämnt hålla jämna steg med den nivå av service som har levererats, och jag har en känsla av att den röda mattan ständigt rullas ut till mig som kund.


Mads Krog Jensen
IT Manager

Arla foods amba:

IT-konsulter minskar arbetstrycket och stressen hos Arla

ProData Consult är en agil och flexibel samarbetspartner och de är bra på att hitta de rätta konsultprofilerna för våra IT-projekt i Arla.

Det är också viktigt att nämna vårt nära samarbete med ProDatas kundansvarig, som är synlig hos oss i väldigt hög grad. Han har en bra fortlöpande dialog och uppföljning med mig och konsulterna, och han vet vad som pågår.

ProData-konsulterna och projektledarna lyckas väldigt bra här i Arla. De levererar kvalitet och är noga med att lösa problem på ett professionellt sätt. Och så visar de en stark lojalitet till oss och tillvaratar Arlas intressen fullt ut i själva projektet.

De fungerar också som våra "backfillers", vilket betyder att vi använder dem mycket i perioder med hög belastning där de hjälper oss vid toppbelastningar och håller därmed stressnivån nere för Arlas fastanställda medarbetare.

Dessutom känner vår kundansvarige hos ProData Consult oss bra och är väl insatt i våra uppdrag och projekt. Han känner området och vet vilka persontyper som kommer att matcha uppdraget, så jag själv använder väldigt lite tid med att rekrytera IT-konsulter. Han tar i det närmaste på sig rollen som HR – och det lättar på arbetstrycket riktigt mycket för mig.


Christian Neumann
Senior Manager

Energinet.dk:

ProData Consult har levererat extremt kompetenta konsulter

ProData Consult förstår Energinet.dk och vår kultur riktigt bra. De vet vad vi vill, och arbetet med att finna nya konsulter går alltid riktigt snabbt.

Vi har arbetat med ProData Consult i åtta år. De hjälper oss att lösa våra utmaningar när vi saknar kompetens vi behöver i egen regi. Till exempel när vi har flaskhalsar i samband med lagkrav projekt där vi måste leverera under en mycket kort tidsfrist, och där vi inte har möjlighet att hitta interna resurser.

ProData Consult har levererat extremt kompetenta konsulter som har hjälpt oss komplettera komplexa projekt framgångsrikt och som har bidragit till att förändra vårt företag i en positiv riktning.

Jag är också mycket nöjd med ProData tydliga sätt att fakturera. Vi är alltid informerade exakt vad vi betalar för och hur mycket, och vi har aldrig haft några tvister gällande ekonomi under min tid på företaget.

Morten Gade Christensen
CIO Energinet.dk


Morten Gade Christensen